Autor al volumului “Jurnal athonit-Pagini de ucenicie” (Ed.Filos, 2013), Alex Rădescu deţine Licenţă în Jurnalism şi un Masterat (Universitatea Hyperion).

În 2008 a fost desemnat “Jurnalistul IT&C al anului” în Gala Comunic@tii Mobile iar în 2010 a obţinut premiul “Tânărul Jurnalist al anului, secţiunea IT&C” (Freedom House).

Alexandru Rădescu este în prezent editor IT&C la jurnalul.ro.

Mai scrie şi pe www.alexradescu.ro şi www.umblarici.ro.

Pentru a susţine proiectul “Heritage România”, dar si altele care deja sunt în derulare sau la “sertar” , am înfiinţat împreuna cu Irinel Cîrlănaru, Asociaţia “Alexandrica”.

IC

AR

Asociaţia “Alexandrica” are ca scop promovarea istoriei, a culturii, valorilor şi tradiţiilor, a patrimoniului natural şi cultural românesc, european, mondial.

………………………………………..

Irinel Cîrlănaru este fotograf profesionist, un argeşean năcut în oraşul Mioveni, dar care locuieşte acum în Bucureşti. A terminat cursurile şcolii Populare de Arte din Piteşti, secţiile fotografie şi chitară. Licenţiat în istorie, în cadrul Universităţilor din Piteşti şi Babes Bolyai din Cluj-Napoca, Irinel a colaborat ca fotograf şi grafician cu mai multe companii. Are la bază studii de specialitate în Managementul Culorii, dar şi traininguri în Fotografie şi Design.

Irinel Cîrlănaru are lucrări prezentate în expoziţii de fotografie din ţară şi străinătate.